Tuesday, January 26, 2010

Min vardag

Pratade här om dagen om ifall jag själv har något bra att säga (här på bloggen alltså)... är fortfarande lite osäker på svaret på den frågan. Men i väntan på ett bra svar tänkte jag berätta lite om folk som jag själv tycker har bra saker att säga... eller folk som jag tycker är bra vänner... eller människor som jag helt enkelt imponeras av... Kort och gott, bloggar jag själv läser kontinuerligt:
  • http://www.weirdscience.se/ - en blogg som handlar om... typ TV, film och teknik... kanske lite nördigt, men jag tycker det är en rolig blogg som plockar fram roliga saker om populärkultur, kanske främst amerikansk samt svensk TV och film. Bakom bloggen står en stor samling av främst journalister (som jag som är obildad inte hört om någonsin förr).
  • http://mastercat.webblogg.se/ - En kompis som bara sedan nyligen börjat blogga. Vanligtvis följer jag inte kompisars bloggar (i alla fall inte slaviskt). Men jag tycker hon skriver roligt och på ett sätt som verkligen går att relatera till hur hon är som person. Vardagliga saker blir dramatiska och framför allt roliga... fast kanske bara jag som tycker det är roligt...
  • http://luckylie.blogg.se/ - Min granne, som jag egentligen inte kan påstå att jag känner så väl, men hon går i alla fall in under rubriken "folk jag imponeras av". Hennes historia, hennes nutid och vad som komma skall i framtiden (hon är väldigt flitig, så en bra framtid tvekar jag inte en sekund på). Allt är imponerande (inspirerande) att läsa om åtminstone för mig.
  • http://www.blackbeat.se/ - En så självklar blogg att jag bara kan summera den med ett ord: A.I.K! Alla Gnagare bör följa denna blogg, en självklarhet!
  • http://www.ronnestam.com/ - En blogg som jag knappast hade följt om det inte varit för att jag sett killen föreläsa. Johan Ronnestam är riktigt grym att lyssna till och har helt enkelt en grym kunskap om digitala medier och digital kommunikation (går under rubriken "nördig blogg").
  • http://www.judithwolst.se/ - En blogg om främst sociala medier... som jag åtminstone tidigare följt slaviskt - och nu när jag egentligen har all tid i världen igen så är jag där och läser igen. Kanske också lite av en nördig blogg, men det säger ju lite om vilken person jag är (vilket jag förstått att en blogg ska göra då och då).
Idag har jag för övrigt spelat Wii så jag nog fått nog för ett tag framöver (även om tiden bara flög förbi och rätt var det var så vart det kväll). En gammal kompis var här - vilket var väldigt kul - och jag gav han en liten lektion i Wii-spelande (då hans flickvän tydligen nyligen införskaffat ett).

2 comments:

Johan Ronnestam said...

Stort tack för de orden :) Nu har man energi för en vecka till!

Rock on!
J

Mästerkatten said...

hihi david, du har ju skrivit om mig =) man tackar och bockar ;)Tyvärr känner jag att jag fått lägga bloggen lite på latsidan men den kommer nog igång snart igen !
kraaam